when do i get to flip this thing?


Pga lite dåligt med uppdatering kommer nu en hel massa blandade bilder!

Go for it

Idag drog Trampolin träningen igång igen och vi ska träna några gånger i den gamla hallen innan vi kommer in till den nya hallen med nedgrävda studsmattor med gropar brevid. Joseph, jag och Pontus var på träningen men albert var tvungen att jobba så han kunde inte komma. peace!

No pain no game!

Hoppträningen började ute i spökbacken AKA ghosthill idag tyvärr kunde bara joseph åka dit pga av dålig planering uppdate om första träningen kommer innom kort!


No right turn


Kolla gärna in på annonsen högst uppe på sidan som hanldar om gratis bio grym sida.


Finns det hjärterum så finns det stjärterum

Tack http://malmfanny.blogg.se/ som har hjälpt oss med bloggen!

Pain is temporary but glory is forever

Här kommer bilder från igår och ett resultat av alberts krash i lördags kväll som orsakade att han inte kunde åka mer. Vi började på lördagkvällen att bygga kickar till två handrails som vi hittat en liten bit från joseph, jag började köra på en utav dem som var lite down sen en väldigt liten kink på slutet och det gick helt okej men lyckades inte ta den sen testade albert och han slog upp det där fina såret ni ser på bilden under. och precis efter det krashade joseph på den andra railen som bara var down men med mer lutning än den andra och krashade ganska hårt där sen kör jag igen på den första och lyckas med mitt bästa åk men när jag åker av landar jag med låret på en massa nerhuggen sly som vi sen avgjorde att det var för riskabelt att krasha på. så nu kunde vi bara köra på den railen som bara var down men det var bara joseph som fick till det på den. På lördagen gick vi till åhlens och droppade från taket ner i en snöhög.

Markus

No risk no fun.

Igår och idag hade vi en smärtsam men rolig urban session det var första gången vi testade på gatorna med skidor eller bräda under fötterna och det gick förvånadsvärt bra iaf mer bilder och förklaring om dagen kommer imorn.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0